Soluția ideală pentru încălzirea și stocarea apei calde menajere

Acasă>Boilere porțelanate>Soluția ideală pentru încălzirea și stocarea apei calde menajere

Atunci când ne construim o casă, trebuie să găsim soluția cea mai economică pentru încălzirea apei calde menajere. De acest amănunt depinde confortul nostru și al membrilor familiei noastre. Fie că alegem boilerele solare, mixte, boilerele indirecte sau termoelectrice, tehnologia actuală ne permite acoperirea necesarului de apă caldă menajeră în cele mai avantajoase condiții pe care ni le oferă locul în care suntem. Compania ITechSol® din localitatea Periș, județul Mureș este importatorul și distribuitorul exclusiv pentru România al produselor IB IDROTERMICA – producător de boilere solare și rezervoare de stocare apă caldă de uz rezidențial sau industrial.

Boilerele porțelenate cu două serpentine

Boilerele porțelenate cu două serpentine sunt potrivite în mod deosebit pentru instalarea în sistemele ce utilizează panouri solare, pentru producerea și stocarea apei calde menajere. Cazanul din oțel, căptușit cu email de porțelan (ars la 860°, în conformitate cu DIN 4753) și cu anod de magneziu, dimensionat în funcție de suprafața care urmează a fi protejată, garantează protecție de lungă durată împotriva coroziunii.
Modelele SPS de 1500/2000 de litri sunt prevăzute și cu un electrod. Izolația de spumă poliuretanică ecologică și învelișul extern de PVC flexibil asigură boilerului o izolație termică excelentă, reducând la minimum pierderile de căldură. Izolația modelelor SPS 800/2000 litri este din poliuretan moale cu grosimea de 100 mm.

Boilerele combinate de încălzire şi înmagazinare

Boilerele combinate de încălzire şi înmagazinare din seria SIRIO sunt echipate cu un dispersor de presiune combinat cu un separator, ceea ce permite stratificarea perfectă a apei și capacitatea de a aduce apa la o temperatură ideală, în diverse straturi de utilizare. Încălzitoarele de înmagazinare sunt disponibile fără serpentină sau cu una sau două serpentine, pentru a fi conectate la surse alternative de energie. În partea superioară a rezervorului este amplasată o serpentină detașabilă, fabricată din inox pentru producerea instantanee de apă caldă menajeră.
Boilerele din seria OVAL, având o țeavă rigidă eliptică, sunt destinate pentru suprafețe de până la 5 m2, în timp ce cele din seria CORRUFLEX, cu țevi flexibile ondulate, sunt proiectate pentru suprafețe de până la 8.5 m2. Interiorul rezervorului este nefinisat, în timp ce exteriorul este vopsit. Izolat în spumă poliuretanică moale cu grosimea de 100 mm și protejat de carcasa exterioară de PVC flexibil, boilerul este în mod optim izolat, garantând reducerea la minimum a pierderilor de căldură.
Încălzitoarele de înmagazinare sunt disponibile fără serpentină sau cu una sau două serpentine, pentru a fi conectate la surse alternative de energie. În partea superioară a rezervorului este amplamplasată o serpentină detașabilă, fabricată din inox pentru producerea instantanee de apă caldă menajeră. Boilerele din seria OVAL, având o țeavă rigidă eliptică, sunt destinate pentru suprafețe de până la 5 m2, în timp ce cele din seria CORRUFLEX, cu țevi flexibile ondulate, sunt proiectate pentru suprafețe de până la 8.5 m2.

Lasă un răspuns

Loc. PERIS, Str. Mureșului, Nr. 245, Com. GORNEȘTI, Jud. MUREȘ

Ai o întrebare?
Luni - Vineri

9:00am - 6:00pm