Consultanță

Acasă>Servicii>Consultanță
Title Goes Here
jj
Vrei ajutor?
Title Goes Here
Sună sau trimite un email
Title Goes Here
Program de lucru

Luni - Vineri
9.00 am - 6.00 pm

Sâmbătă - Duminică
Închis

Cele mai bune sfaturi

Nu ne mulțumim să ni se ceară un produs; vă oferim consultanță pentru ca produsul pe care îl achiziționați să răspundă cu succes la afirmațiile: știu la ce-mi va folosi, se integrează cu soluțiile deja existente și va funcționa ca un întreg, caracteristicile sale tehnice vor fi exploatate la maximum.

Hai să vedem cum funcționează!

Atunci când sunteți interesați de achiziția unui sistem cu panouri solare, fie fotovoltaic, fie termic, unul din factorii importanți îl reprezintă definirea scopului exact pentru care ne dorim sistemul: va fi o soluție permanentă sau una temporară? Ne dorim să funcționeze independent sau va fi integrat cu alte soluții deja existente (alimentare cu energie electrică de la rețea, încălzire cu centrală termică etc.)?

Dimensionarea sistemului

Bineînțeles că la fel de important este apoi modul în care dimensionăm sistemul; pentru o dimensionare corectă vom lua în calcul mai mulți factori:

  • locul în care vor fi poziționate panourile, fiecare tip de panou având cerințe specifice de înclinație;
  • numărul de persoane care va fi deservit sau numărul de consumatori (aparate consumatoare de energie electrică);
  • orientarea acoperișului casei pentru captarea maximă a radiațiilor solare;
  • cerințe particularizate pentru fiecare tip de sistem. Pentru panouri termice: mod și grad de izolare a casei, tip de sistem existent / clasic de încălzire, suprafața care se dorește încălzită etc. Pentru panouri solare: tipul aparatelor care vor consuma energie electrică, consum mediu zilnic (kw), interval orar în care se dorește utilizarea energiei electrice de la panouri etc.

Și să nu uităm de scopul dorit și pentru care a fost fabricat produsul: achiziția unui produs ale cărui funcționalități sunt exploatate la maximum și este perfect adaptat cerințelor înseamnă o investiție inteligentă.

Loc. PERIS, Str. Mureșului, Nr. 245, Com. GORNEȘTI, Jud. MUREȘ

Ai o întrebare?
Luni - Vineri

9:00am - 6:00pm