Instalare

Acasă>Servicii>Instalare
Title Goes Here
jj
Vrei ajutor?
Title Goes Here
Sună sau trimite un email
Title Goes Here
Program de lucru

Luni - Vineri
9.00 am - 6.00 pm

Sâmbătă - Duminică
Închis

Cei mai buni instalatori

Așadar, după ce te-ai decis asupra produselor pe care dorești să le achiziționezi, instalatorii noștri îți stau la dispoziție pentru instalarea acestora. Atunci când este nevoie sau la solicitarea ta, vom asigura instalarea produselor achiziționate – prin personal propriu sau parteneri autorizați.

Hai să vedem cum funcționează!

Clientul programează împreună cu personalul ITechSol data la care se vor instala produsele achiziționate. Echipa noastră de instalatori urmează a se deplasa la data stabilită și la adresa stabilită pentru executarea serviciilor de instalare. După finalizarea instalației, aceasta este verificată cu rigurozitate, după care este testată. De-abia după ce testarea a fost efectuată cu succes, instalația va fi pusă în funcțiune.

Servicii complete

Bineînțeles că la fel de importantă este și logistica pentru toate produsele achiziționate. Pentru livrarea acestora, îți punem la dispoziție opțiunea de transport la domiciliu, utilizând flota noastră de mașini pentru a face asta. În felul acesta vei acoperi următoarele nevoi:

  • livrarea echipamentelor;
  • siguranța și protecția echipamentelor în timpul livrării;
  • descărcarea echipamentelor.
Loc. PERIS, Str. Mureșului, Nr. 245, Com. GORNEȘTI, Jud. MUREȘ

Ai o întrebare?
Luni - Vineri

9:00am - 6:00pm