Rezervoarele combinate din seria VEGA

Acasă>Rezervoarele combinate din seria VEGA
Title Goes Here
jj
Vrei ajutor?
Title Goes Here
Sună sau trimite un email
Title Goes Here
Program de lucru

Luni - Vineri
9.00 am - 6.00 pm

Sâmbătă - Duminică
Închis

Rezervoarele combinate Vega

Rezervoarele combinate din seria Vega sunt construite pentru stocarea apei calde și producerea de apă caldă menajeră. În partea superioară a rezervorului este amplasată o serpentină detașabilă din țeavă de cupru cu lamele, cu suprafața de până la 6,3 mp, care asigură producerea instantanee a apei calde menajere fără a exista pericolul de legionella. În comparație cu modelul VEGA B, varianta VEGA S este prevazută cu o serpentină secundară fixă, iar modelul VEGA SS este prevăzut cu două serpentine secundare fixe, pentru a fi conectat la diverse surse alternative de energie (panouri solare, diverse cazane, pompe de caldură, etc.).

Interiorul rezervorului este nefinisat, în timp ce exteriorul este vopsit cu un email inoxidabil pe bază de apă. Izolația din spumă poliuretanică moale cu grosimea de 100 mm și învelișul extern din PVC flexibil, asigură o izolare termică optimă a apei din rezervor, garantând reducerea la minimum a pierderilor de caldură.

Detalii tehnice

Pentru mai multe detalii despre acest model, accesează fișa tehnică la link-ul de mai jos sau contactează-ne prin mijloacele puse la dispoziție. De asemenea poți descărca catalogul cu toate produsele noastre.

Loc. PERIS, Str. Mureșului, Nr. 245, Com. GORNEȘTI, Jud. MUREȘ

Ai o întrebare?
Luni - Vineri

9:00am - 6:00pm