Rezervoarele de apă (puffer) PS, PSR și PSR2

Acasă>Rezervoarele de apă (puffer) PS, PSR și PSR2
Title Goes Here
jj
Vrei ajutor?
Title Goes Here
Sună sau trimite un email
Title Goes Here
Program de lucru

Luni - Vineri
9.00 am - 6.00 pm

Sâmbătă - Duminică
Închis

Rezervoarele de apă (puffer) PS, PSR și PSR2

Rezervoarele de apă (puffer) PS, PSR și PSR2 sunt destinate pentru stocarea apei calde, generată de diverse surse de energie, cum ar fi cazanele pe lemne, diverse aparate de încălzire centrală, şeminee, etc. Locurile de conectare sunt poziţionate în faţa rezervorului pentru a uşura conexiunea la rezervoare suplimentare. Modelele PSR sunt prevăzute cu o serpentină, iar cele PSR2 cu două serpentine, în vederea conectării la un sistem solar sau alte surse termice.

Corpul rezervorului este fabricat din oţel carbon. Interiorul este nefinisat, în timp ce exteriorul este vopsit. Izolaţia este din poliuretan moale de 50- 75-100 mm grosime (în funcție de capacitate) şi înveliş din PVC flexibil. Capacul superior este din PS termoformat pentru modelele de până la 1000 litri şi din PVC negru pentru modelele mai mari.

Detalii tehnice

Pentru mai multe detalii despre acest model, accesează fișa tehnică la link-ul de mai jos sau contactează-ne prin mijloacele puse la dispoziție. De asemenea poți descărca catalogul cu toate produsele noastre.

Loc. PERIS, Str. Mureșului, Nr. 245, Com. GORNEȘTI, Jud. MUREȘ

Ai o întrebare?
Luni - Vineri

9:00am - 6:00pm