Despre noi

Acasă>Despre noi
Boilere termice

Suntem un furnizor național de soluții tehnologice inteligente, din 2009

Semnalele de alarmă privind creșterea nivelelor de poluare și catastrofe naturale, schimbările de climat, înmulțirea și diversificarea virușilor etc., cât și disconfortul economic, generat de creșterea prețurilor la energie electrică, termică și combustibili sunt motive suficient de puternice pentru a alege soluțiile noastre cu energii regenerabile.

Energia regenerabilă este o sursă de energie care, la scară umană, poate fi considerată inepuizabilă și care, prin diferite procedee, poate fi transformată în energie utilă pentru activitatea umana, mai precis în caldură și electricitate.

Compania ITECHSOL SRL este cetificată ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015, domeniul de activitate acoperit de aceste certificate fiind comercializarea și instalarea de soluții cu energii regenerabile: panouri solare fotovoltaice, colectoare solare (termice), pompe de căldură și încălzire în pardoseală.

Sună pentru a pune orice întrebare 0377.101.421

Mező András – CEO ITechSol

Protejează ceea ce contează!

Alege cea mai bună soluție pentru încălzirea apei

Boilere noastre sunt de o calitate superioară iar de-a lungul timpului au câștigat respectul piețelor interne și externe pentru că sunt bine construite, rezistente la coroziune și sunt economice.

500+
proiecte rezidențiale
150+
proiecte comerciale
10+
ani de experiență
15+
oameni în echipă
Personal complet calificat

Avem grijă ca personalul companiei să participe regulat la cursuri de calificare pentru aprofundarea cunoștințelor și pentru a fi la curent cu noile tehnologii

Relații de calitate

Înainte ca orice tranzacție să fie o afacere, ea trebuie să fie un parteneriat: fie că vorbim de furnizori sau clienți. În spatele afacerilor sunt întotdeauna oamenii, iar calitatea lucrurilor pe care le facem e dată de calitatea relațiilor pe care le întreținem.

Eco-friendly

Natura reprezintă valoarea ce a stat la baza ideii de a înființa o firmă profilată pe oferirea de soluții inteligente de încălzire și iluminare, ce folosesc energia regenerabilă.

Responsabilitate

Responsabilitatea e o altă valoare pe care o prețuim și pe care ne-am propus s-o explorăm. E greșit să gândim că doar prezentul e în mâinile noastre. Viitorul este influențat într-o mult mai mare măsură de acțiunile noastre, decât prezentul.

Title Goes Here
Subtitle Goes Here

Contactează-ne AZI pentru o cotație GRATUITĂ
Boilere termice : 0377 101 421

TEKNIK - Home Security

Echipa noastră

Echipa a însemnat la început un singur om, stare de fapt care, doar prin multă muncă și perseverență, s-a transformat apoi în ceea ce azi e echipa ItechSol. Suntem încă în curs de dezvoltare, dar am învățat că lucrurile bune se fac în timp și cu multă răbdare.

În prezent, firma a crescut semnificativ și își desfășoară activitatea cu oameni specializați în domeniul energiilor regenerabile și termice.

De asemenea, avem colaboratori/instalatori verificați și certificați în aproape în toată țara, putând astfel să asigurăm clienților noștri servicii de calitate superioară și acolo unde nu putem ajunge noi în timp util.

Mező András CEO (Solutii tehnice)
Mező András
CEO (Solutii tehnice)
+40377101421 int.1
Kiss Réka-Emma Responsabil financiar și de personal
Kiss Réka-Emma
Responsabil financiar și de personal
+40377101421 int.1
Páskuj Alpár Responsabil depozit și logistică
Páskuj Alpár
Responsabil depozit și logistică
+40377101421 int.2
Loc. PERIS, Str. Mureșului, Nr. 245, Com. GORNEȘTI, Jud. MUREȘ

Ai o întrebare?
Luni - Vineri

9:00am - 6:00pm