Boilere porțelanate KOMBI (tanc în tanc)

Acasă>Boilere porțelanate KOMBI (tanc în tanc)
Title Goes Here
jj
Vrei ajutor?
Title Goes Here
Sună sau trimite un email
Title Goes Here
Program de lucru

Luni - Vineri
9.00 am - 6.00 pm

Sâmbătă - Duminică
Închis

Boilerele din gama KOMBI (tanc în tanc)

Boilerele din gama KOMBI, constând dintr-un rezervor sub presiune în care este imersat un recipient special de stocare pentru generarea de apă caldă, sunt conectate la un circuit de încălzire. Boilerele Kombi F sunt prevăzute cu o serpentine (schimbător de căldură), pentru conectarea la panouri solare. Modelul Kombi FF este prevăzut cu două serpentine, pentru conectarea la diferite surse de energie.

Boilerul intern pentru generarea apei calde menajere este fabricat din oţel carbon, căptuşit cu email porţelanat (ars la 860°C, în conformitate cu DIN 4753), fiind prevăzut cu un anod de magneziu bine dimensionat, pentru a garanta protecţie de lungă durată împotriva coroziunii. Stratul de izolaţie poliuretanică moale cu grosimea de 100 mm şi învelişul extern din PVC flexibil asigură boilerului o izolaţie termică excelentă, reducând la minimum pierderile de căldură.

Detalii tehnice

Pentru mai multe detalii despre acest model, accesează fișa tehnică la link-ul de mai jos sau contactează-ne prin mijloacele puse la dispoziție. De asemenea poți descărca catalogul cu toate produsele noastre.

Loc. PERIS, Str. Mureșului, Nr. 245, Com. GORNEȘTI, Jud. MUREȘ

Ai o întrebare?
Luni - Vineri

9:00am - 6:00pm