Boilere porțelanate cu o serpentină

Acasă>Boilere porțelanate cu o serpentină
Title Goes Here
jj
Vrei ajutor?
Title Goes Here
Sună sau trimite un email
Title Goes Here
Program de lucru

Luni - Vineri
9.00 am - 6.00 pm

Sâmbătă - Duminică
Închis

Boilerele SP cu o serpentină (schimbator de caldură)

Boilerele SP cu o serpentină (schimbător de căldură) sunt proiectate să vină în întâmpinarea cererilor tot mai mari de apă caldă menajeră. Corpul din oțel carbon al boilerului, căptușit cu email porțelanat (ars la 860°C în conformitate cu DIN 4753), este prevăzut și cu un anod de magneziu, dimensionat în funcție de suprafața care urmează a fi protejată, garantând astfel protecție de lungă durată împotriva coroziunii. Modelele SP de 1500/2000 litri, sunt dotate și cu un electrod.

Modelele de până la 500 litri, sunt prevăzute cu izolație din spumă poliuretanică (fără conținut toxic) injectat direct pe boiler, cu înveliș extern din PVC flexibil, pentru a asigura boilerului o izolație termică excelentă, reducând la minimum pierderile de căldură. În cazul modelelor SP 800-2000 litri, izolația este din poliuretan moale de 100 mm grosime, cu înveliș extern din PVC flexibil.

Detalii tehnice

Pentru mai multe detalii despre acest model, accesează fișa tehnică la link-ul de mai jos sau contactează-ne prin mijloacele puse la dispoziție. De asemenea poți descărca catalogul cu toate produsele noastre.

Loc. PERIS, Str. Mureșului, Nr. 245, Com. GORNEȘTI, Jud. MUREȘ

Ai o întrebare?
Luni - Vineri

9:00am - 6:00pm