Boilere porțelanate cu flanșă

Acasă>Boilere porțelanate cu flanșă
Title Goes Here
jj
Vrei ajutor?
Title Goes Here
Sună sau trimite un email
Title Goes Here
Program de lucru

Luni - Vineri
9.00 am - 6.00 pm

Sâmbătă - Duminică
Închis

Boilere porțelanate cu flanșă

Boilerele din gama BFP functionează pe principiul producerii și înmagazinării apei calde, folosind un schimbator de caldură sub forma unui tub de cupru detașabil sau al unui incălzitor electric.
Sunt fabricate din oțel carbon cu 1-2-3 flanșe și căptușite cu email porțelanat (ars la 860°C, în conformitate cu DIN 4753).

Fiind prevăzute cu un anod de magneziu, bine dimensionat în funcție de suprafața care urmează a fi protejată, este garantată protecția catodică de lungă durată împotriva coroziunii.
Modelele BFP de până la 500 litri sunt izolate cu poliuretan ecologic rigid, cu grosimea de 50 mm, iar cele între 800-2000 litri sunt prevăzute cu un strat de izolație poliuretanică moale cu grosimea de 100 mm și înveliș extern din PVC flexibil, care asigură boilerului o izolație termică excelentă, reducând la minimum pierderile de caldură.

Detalii tehnice

Pentru mai multe detalii despre acest model, accesează fișa tehnică la link-ul de mai jos sau contactează-ne prin mijloacele puse la dispoziție. De asemenea poți descărca catalogul cu toate produsele noastre.

Loc. PERIS, Str. Mureșului, Nr. 245, Com. GORNEȘTI, Jud. MUREȘ

Ai o întrebare?
Luni - Vineri

9:00am - 6:00pm