Boilere porțelanate cu două serpentine

Acasă>Boilere porțelanate cu două serpentine
Title Goes Here
jj
Vrei ajutor?
Title Goes Here
Sună sau trimite un email
Title Goes Here
Program de lucru

Luni - Vineri
9.00 am - 6.00 pm

Sâmbătă - Duminică
Închis

Boilerele SPS cu două serpentine (bivalent)

Boilerele SPS cu două serpentine sunt potrivite în mod deosebit pentru instalarea în sisteme care utilizează panouri solare pentru producerea apei calde menajere. Corpul din oţel carbon al boilerului, căptuşit cu email porțelanat (ars la 860°C în conformitate cu DIN 4753) este prevăzut şi cu un anod de magneziu, dimensionat în funcţie de suprafaţa care urmează a fi protejată, garantând astfel protecţie de lungă durată împotriva coroziunii.

Modelele SPS de 1500/2000 litri, sunt prevăzute şi cu un electrod. Modelele de până la 500 litri, sunt prevăzute cu izolaţie din spumă poliuretanică (fără conţinut toxic) injectat direct pe boiler, cu înveliş extern din PVC flexibil, pentru a asigura boilerului o izolaţie termică excelentă, reducând la minimum pierderile de căldură. În cazul modelelor SPS 800-2000 litri, izolaţia este din poliuretan moale de 100 mm grosime, cu înveliş extern din PVC flexibil.

Detalii tehnice

Pentru mai multe detalii despre acest model, accesează fișa tehnică la link-ul de mai jos sau contactează-ne prin mijloacele puse la dispoziție. De asemenea poți descărca catalogul cu toate produsele noastre.

Loc. PERIS, Str. Mureșului, Nr. 245, Com. GORNEȘTI, Jud. MUREȘ

Ai o întrebare?
Luni - Vineri

9:00am - 6:00pm