Boilere combinate de încălzire și stocare SIRIO

Acasă>Boilere combinate de încălzire și stocare SIRIO
Title Goes Here
jj
Vrei ajutor?
Title Goes Here
Sună sau trimite un email
Title Goes Here
Program de lucru

Luni - Vineri
9.00 am - 6.00 pm

Sâmbătă - Duminică
Închis

Boilere combinate de încălzire și stocare

Boilerele combinate din seria SIRIO sunt echipate cu un dispersor de presiune (flux), combinat cu un separator, ceea ce permite stratificarea perfectă a apei şi capacitatea de a aduce apa la o temperatură ideală, în diverse straturi de utilizare. În partea superioară a rezervorului este amplasată o serpentină detaşabilă din oțel inoxidabil, pentru producerea instantanee de apă caldă menajeră.

În comparaţie cu modelul SIRIO B, varianta SIRIO S este prevăzută cu o serpentină secundară, iar modelul SIRIO SS este prevăzut cu două serpentine secundare pentru a fi conectat la surse alternative de energie. Boilerele din seria OVAL, sunt dotate cu serpentină detaşabilă din ţeavă rigidă eliptică, cu 2 suprafață de până la 5,3 m , în timp ce cele din seria CORRUFLEX au serpentină detaşabilă din ţeavă flexibilă ondulată , cu suprafață de până la 2 8,5 m.

Interiorul rezervorului este nefinisat, în timp ce exteriorul este vopsit. Izolat cu spumă poliuretanică moale cu grosimea de 100 mm şi protejat de învelișul extern din PVC flexibil, boilerul este în mod optim izolat, garantând reducerea la minimum a pierderilor de căldură.

Detalii tehnice

Pentru mai multe detalii despre acest model, accesează fișa tehnică la link-ul de mai jos sau contactează-ne prin mijloacele puse la dispoziție. De asemenea poți descărca catalogul cu toate produsele noastre.

Loc. PERIS, Str. Mureșului, Nr. 245, Com. GORNEȘTI, Jud. MUREȘ

Ai o întrebare?
Luni - Vineri

9:00am - 6:00pm