Vega

Rezervoarele combinate din seria Vegasunt construite pentru stocarea apei calde si producerea de apa calda menajera. In partea superioara a rezervorului este amplasata o serpentina detasabila din teava de cupru cu lamele, cu suprafata de pana la 6,3 mp, care asigura producerea instantanee a apei calde menajere fara a exista pericolul de legionella. In comparatie cu modelul VEGA B, varianta VEGA S este prevazuta cu o serpentina secundara fixa, iar modelul VEGA SS este prevazut cu doua serpentine secundare fixe, pentru a fi conectat la diverse surse alternative de energie (panouri solare, diverse cazane, pompe de caldura, etc.).

Interiorul rezervorului este nefinisat, in timp ce exteriorul este vopsit cu un email inoxidabil pe baza de apa. Izolatia din spuma poliuretanica moale cu grosimea de 100 mm si invelisul extern din PVC flexibil, asigura o izolare termica optima a apei din rezervor, garantand reducerea la minimum a pierderilor de caldura.

 

Distribuie in Social MediaShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Fie ca esti Instalator / Distribuitor / Retailer / Antreprenor / Proiectant sau doresti o oferta din partea noastra, te rugam sa ne contactezi prin formularul de contact de mai jos.