SPO Boilere portelanate orizontale cu o serpentina

Boilerele orizontale din seria SPO, sunt ideale pentru producerea de apa calda menajera si pentru instalarea in locuri unde exista probleme cu inaltimea locului de amplasare.

Acestea sunt echipate cu o serpentina fixa (schimbator de caldura) pentru conectarea la instalatii solare. Corpul din otel carbon al boilerului, captusit cu email portelanat (ars la 860°C in conformitate cu DIN 4753), este prevazut si cu un anod de magneziu, dimensionat in functie de suprafata care urmeaza a fi protejata, garantand astfel protectie excelenta si de lunga durata impotriva coroziunii.

Pentru a asigura o buna izolare termica, boilerele sunt prevazute cu o izolatie din spuma poliuretanica rigida (fara continut toxic – CFC) injectat direct pe boiler, cu invelis extern din PVC flexibil, reducand astfel la minimum pierderile de caldura.

 

Distribuie in Social MediaShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Fie ca esti Instalator / Distribuitor / Retailer / Antreprenor / Proiectant sau doresti o oferta din partea noastra, te rugam sa ne contactezi prin formularul de contact de mai jos.