Servicii

Ce defineste o alegere reusita a produselor de care avem nevoie? Suntem convinsi ca nu poate fi vorba doar de pret! De aceea scopul nostru este sa ne asiguram ca va oferim produsele care satisfac cel mai bine nevoile si cerintele dumneavoastra.

CONSULTANTA

Asadar, nu ne multumim sa ni se ceara un produs; va oferim consultanta  pentru ca produsul pe care il achizitionati sa raspunda cu succes la afirmatiile: stiu la ce-mi va folosi, se integreaza cu solutiile deja existente  si va functiona ca un intreg, caracteristicile sale tehnice vor fi exploatate la maximum. Hai sa vedem cum functioneaza:

– atunci cand sunteti interesati de achizitia unui sistem cu panouri solare – fie fotovoltaic, fie termic, unul din factorii importanti il reprezinta definirea scopului exact pentru care ne dorim sistemul: va fi o solutie permanenta sau una temporara? Ne dorim sa functioneze independent sau va fi integrat cu alte solutii deja existente ( alimentare cu energie electrica de la retea, incalzire cu centrala termica etc.)?

Bineinteles ca la fel de important este apoi modul in care dimensionam sistemul; pentru o dimensionare corecta vom lua in calcul mai multi factori:

  • locul in care vor fi pozitionate panourile, fiecare tip de panou avand cerinte specifice de inclinatie;
  • numarul de persoane care va fi deservit sau numarul de consumatori (aparate consumatoare de energie electrica);
  • orientarea acoperisului casei pentru captarea maxima a radiatiilor solare;
  • cerinte particularizate pentru fiecare tip de sistem: pentru panouri termice: mod si grad de izolare a casei, tip de sistem existent / clasic de incalzire, suprafata care se doreste incalzita etc.; pentru panouri solare: tipul aparatelor care vor consuma energie electrica, consum mediu zilnic (kw), interval orar in care se doreste utilizarea energiei electrice de la panouri etc.

Si sa nu uitam de scopul dorit si pentru care a fost fabricat produsul: achizitia unui produs ale carui functionalitati sunt exploatate la maximum si este perfect adaptat cerintelor inseamna investitie inteligenta; mai exact, nu e recomandat sa-ti iei costum de ski doar ca sa faci o poza, stiind ca tu nu vei schia niciodata…

INSTALARE

Nu e suficient sa alegi produsul potrivit; proba de foc este de multe ori instalarea lui. Atunci cand este nevoie, vom asigura instalarea produselor achizitionate –  prin personal propriu sau parteneri autorizati.


SERVICE

Ne straduim sa investim doar in produse de calitate, apartinand  producatorilor de renume in domeniu, astfel incat sa asiguram o  utilizare cat mai indelungata a produselor comercializate.

Pentru sistemele instalate de noi, oferim suport pentru identificarea si remedierea problemelor, in baza unui contract de service incheiat la momentul punerii in functiune a produsului.

Distribuie in Social MediaShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Fie ca esti Instalator / Distribuitor / Retailer / Antreprenor / Proiectant sau doresti o oferta din partea noastra, te rugam sa ne contactezi prin formularul de contact de mai jos.