Boilere portelanate cu o serpentina

Boilerele SP cu o serpentina (schimbator de caldura) sunt proiectate sa vina in intampinarea cererilor tot mai mari de apa calda menajera.

Corpul din otel carbon al boilerului, captusit cu email portelanat (ars la 860°C in conformitate cu DIN 4753), este prevazut si cu un anod de magneziu, dimensionat in functie de suprafata care urmeaza a fi protejata, garantand astfel protectie de lunga durata impotriva coroziunii. Modelele SPde 1500/2000 litri, sunt dotate si cu un electrod.

Modelele de pana la 500 litri, sunt prevazute cu izolatie din spuma poliuretanica (fara continut toxic) injectat direct pe boiler, cu invelis extern din PVC flexibil, pentru a asigura boilerului o izolatie termica excelenta, reducand la minimum pierderile de caldura.

In cazul modelelor SP 800-2000 litri, izolatia este din poliuretan moale de 100 mm grosime, cu invelis extern din PVC flexibil.

 

Distribuie in Social MediaShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Fie ca esti Instalator / Distribuitor / Retailer / Antreprenor / Proiectant sau doresti o oferta din partea noastra, te rugam sa ne contactezi prin formularul de contact de mai jos.