Boilere portelanate cu flansa

Boilerele din gama BFP functioneaza pe principiul producerii si inmagazinarii apei calde, folosind un schimbator de caldura sub forma unui tub de cupru detasabil sau al unui incalzitor electric.
Sunt fabricate din otel carbon cu 1-2-3 flanse si captusite cu email portelanat (ars la 860°C, in conformitate cu DIN 4753).
Fiind prevazute cu un anod de magneziu, bine dimensionat in functie de suprafata care urmeaza a fi protejata, este garantata protectia catodica de lunga durata impotriva coroziunii.
Modelele BFP de pana la 500 litri sunt izolate cu poliuretan ecologic rigid, cu grosimea de 50 mm, iar cele intre 800-2000 litri sunt prevazute cu un strat de izolatie poliuretanica moale cu grosimea de 100 mm si invelis extern din PVC flexibil, care asigura boilerului o izolatie termica excelenta, reducand la minimum pierderile de caldura.

 

Distribuie in Social MediaShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Fie ca esti Instalator / Distribuitor / Retailer / Antreprenor / Proiectant sau doresti o oferta din partea noastra, te rugam sa ne contactezi prin formularul de contact de mai jos.