Boilere combinate de incalzire si stocare
Boilere combinate de incalzire si stocare cu o serpentina
Boilere combinate de incalzire si stocare cu doua serpentine
Boilere combinate de incalzire si stocare cu trei serpentine

Boilere combinate de incalzire si stocare/Boilere combinate de incalzire si stocare cu o serpentina/Boilere combinate de incalzire si stocare cu doua serpentine/Boilere combinate de incalzire si stocare cu trei serpentine.

Boilerele combinate din seria SIRIO sunt echipate cu un dispersor de presiune (flux), combinat cu un separator, ceea ce permite stratificarea perfecta a apei si capacitatea de a aduce apa la o temperatura ideala, in diverse straturi de utilizare.

In partea superioara a rezervorului este amplasata o serpentina detasabila din otel inoxidabil, pentru producerea instantanee de apa calda menajera.
In comparatie cu modelul SIRIO B,  varianta SIRIO S este prevazuta cu o serpentina secundara, iar modelul SIRIO SS este prevazut cu doua serpentine secundare pentru a fi conectat la surse alternative de energie
Boilerele din seria OVAL, sunt dotate cu serpentina detasabila din teava rigida eliptica, cu suprafata de pana la 5,3 mp, in timp ce cele din seria CORRUFLEX au serpentina detasabila din teava flexibila ondulata , cu suprafata de pana la 8,5 mp.
Interiorul rezervorului este nefinisat, in timp ce exteriorul este vopsit. Izolat cu spuma poliuretanica moale cu grosimea de 100 mm si protejat de invelisul extern din PVC flexibil, boilerul este in mod optim izolat, garantand reducerea la minimum a pierderilor de caldura.

 

Distribuie in Social MediaShare on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Fie ca esti Instalator / Distribuitor / Retailer / Antreprenor / Proiectant sau doresti o oferta din partea noastra, te rugam sa ne contactezi prin formularul de contact de mai jos.